Projektejer: Solvogn
Projektperiode: 2024-26
Samlet budget: 340.000
LAG-tilskud: 150.000
Kontakt: Isvilde@hotmail.com
Status: I gang
Isvilde-ismejeri og konfekture
Isvilde laver is af lokale råvarer, fyldte chokolader, syltning, konfekture, henkogning mm. Isvilde skal væreet projekt af fødevareproduktion med et socialt økonomisk perspektiv. Produktudviklingen skal have fokuspå bæredygtighed ved blandt andet at bruge lokale råvarer, og bruge råvarerne teknisk i køkkenet, vedf.eks. fermentering. Det skal involvere formidling om råvarer, herunder dyrkningsmetoder, deres tekniskeegenskaber, ernæringsmæssige fordele og følge sæsonerne, samtidig med at det skal skabe kendskab til desmå fødevareproducenter og binde lokale ildsjæle sammen på tværs. Isvilde skal være et produkt der kansælges til events både private og offentlige, det skal kunne komme ud i lokale gårdbutikker, såsommerhusgæster kan tage det med hjem, og det skal sælges til lokale restauranter.